T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / MAMAK - Ayşe-Zeki Sayan İlkokulu

ŞİİR KİTABIMIZ ÇIKTI

Varan 3

Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına

“100. Yıl Şiirleri” adıyla bir şiir kitabı çıkardık.

 

Ayşe Zeki Sayan İlkokulu olarak cumhuriyetimizin yüzüncü yılı anısına “100. Yıl Şiirleri” adıyla bir şiir kitabı çıkardık. Şiir kitabımızda “Siz Şiirlerinizi Yazın Biz Kitaplaştıralım” projesi kapsamında öğrencilerimizden gelen “100. Yıl” temalı şiirler yer almaktadır. Kültür Bakanlığı’ndan Uluslararası Kitap Standart Numarası ISBN alınmıştır.

Bu kitap, okulumuzun yayımlanmış ikinci şiir kitabıdır.

            “Minik Yürekler Şiir Denemeleri” adıyla çıkan ilk şiir kitabımız, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından 81 il kütüphanesine ulaştırılmıştır.

            Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği İLESAM aracılığıyla, Türk dünyası ülkeleri kütüphanelerine ulaştırılmıştır.

            Ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Emine ERDOĞAN’ın himayeleriyle Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından yürütülen “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilimiz içerisindeki yeni kütüphane kazandırılan okullarımıza da bu şiir kitabımız ulaştırılmıştır.

            Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla da ilçemizdeki bütün okullara şiir kitabımız ulaştırılmıştır.

            Böylece, ulusal ve uluslararası düzeyde bir dağıtım ile gerçekten önemli ve örnek bir başarı yakalanmıştır.

            100. Yıl Şiirleri adıyla çıkan ikinci şiir kitabımızın da aynı şekilde dağıtımının gerçekleşmesi için çalışmalarımız başlamıştır. Bu şiir kitabımızın hazırlanması ve yayımlanması aşamasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyoruz.

31-01-202431-01-202431-01-2024

24-09-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 31.01.2024 - Güncelleme: 31.01.2024 11:53 - Görüntülenme: 40
  Beğen | 1  kişi beğendi