T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / MAMAK - Ayşe-Zeki Sayan İlkokulu

YAŞAR KOÇAK BİZİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Çok teşekkür ediyoruz

Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğmiz etkinlikleri arz etmek üzere randevu talebimize olumlu cevap veren Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK bizi makamında kabul etti.

Çok verimli bir görşme oldu.

İl Milli Eğitim Müdürümüz'ün ilgisi, değer bilirliği, takdiri ve desteği bizi son derece mutlu etti.

Biz güç verdi.

Bu kapsamda:

1) Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına 100 sayfalk bir dergi yayımladık. Kendilerine ISSN alınarak yayımladığımız Minik Yürekler dergimizi arz ettik

2) Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına sözleri ve bestesi müdür yardımcımız Ömer YILMAZ'a ait olan 100. Yıl Cumhuriyet marşını arz ettik.

3) Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına, öğrencilerimizin şiirlerinden oluşacak 100. Yıl Şiirleri adıyla ISBN alarak yayımlayacağımız şiir kitabımız hakkıda bilgi arz ettik. Bu kitabımızda yer almak üzere Sayın İl Mili Eğitim Müdürümüz'den bir sunuş yazısı arzumuzu ilettik. Kendileri de bu arzumuza olumlu cevap vererek bizleri çok mutlu etti.

4) Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına yıl boyunca belirli aralıklarla  devam edecek olan Anıtkabir'e Şükran Ziyretleri etkinliğimi ile ilgili bilgi arz ettik

5) Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başanlığı Mehteran Ekibi tarafından öğrenci, öğretmen ve velilerimize yönelik olarak düzenleyeceğmiz Meher Konseri etkinliğimiz ile ilgili bilgi arz ttik

6) Okulumuzla ilgili olarak genel bigiler ve bu konularla ilgili baılı dokümanlarımızı arz ettik

Ankara İl Mili Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK, bu ziyaretimizden çok memnun kaldığını ifade ederek çalışmalarımız için emeği geçenleri kutladığını söyledi. Böyle bir okulu yerinde de görmek istediğini belirterek en kısa zamanda okulumuzu ziyaret edeceği müjdesini paylaştı.

Okul MüdürümüzMustafa TORUŞ da bu kabullerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek okulumuz adına teşekkürlerimizi arz etti.

04-11-202304-11-202304-11-202304-11-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.11.2023 - Güncelleme: 31.01.2024 10:57 - Görüntülenme: 79
  Beğen | 2  kişi beğendi