Ayşe-Zeki Sayan İlkokulu

Belgegeçer : 0 312 364 63 22
WEB http://aysezekisayanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Saimekadın Mah. Ortatepe Sok. No. 1 MAMAK/ ANKARA
VİZYON : Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, Milli Eğitimin amaçlarına uygun olarak, paydaşların mutluluğunun sağlandığı,mevcut imkanların etkin ve verimli kullanıldığı, sürekli iyileştirme çalışmalarının yapıldığı, emsallerine örnek teşkil eden bir okul oluşturmaktır.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılapları ile milli ve manevi değerleri özümsemiş, analitik ve eleştirel düşünce yapısı gelişmiş, birlikte çalışma alışkanlığı kazanmış, bireysel yeteneklerinin farkına varmış ve bu yeteneklerini geliştirme gayreti içinde olan öğrenciler yetiştirmek. *** Milli Eğitim mevzuatı çerçevesinde, sahip olduğumuz kaynakları öğrencilerimizin daha iyi şartlarda yetiştirilmeleri için etkin bir biçimde kullanmak. *** Paydaşlarımızla birlikte okulumuzdaki eğitim ve öğretim sürecinde sürekli iyileştirme çalışmaları gerçekleştirmek. *** Gerek uygulanmakta olan eğitim öğretim süreci, gerekse bu sürecin sonucunda öğrencilerimizin, sınavla öğrenci alan liselere ve dengi olan okullara en üst düzeyde yerleşmelerini sağlayarak, emsallerine örnek teşkil eden bir okul oluşturmaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : İkili
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : Başlama:07.40 Bitiş: 17.50
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Ulus Ve Sıhıye´den Abidinpaşa dolmuşları,Ulus Ve Kızılay´dan ; Ege Mah. otobüs ve dolmuşları ile ulaşılabilir.297 Özel halk otobüsü ile de ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Merkez İlçe
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine: 4 km İlçe : 1 km
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :